Imprezy dla dorosłych

Organizujemy imprezy okolicznościowe!

Posiadamy 2 sale, nawet do 80 osób w jednej sali!

Menu imprezowe

1
100
  • Zupy:

  • (proszę o wybranie jednej pozycji)
  • Rosół z makaronem

  • Żurek po staropolsku
  • Gulaszowa po węgiersku
  • Drugie danie:

  • (proszę o wybranie jednej pozycji)
  • Grillowana pierś z kurczaka w boczku z sosem curry, ryż, bukiet surówek
  • Kotlet schabowy pod pierzynką, ziemniak z wody, bukiet surówek
  • Gordon Blue z szynką i serem, ziemniak opiekany, bukiet surówek
  • Pierś faszerowana z twarożkiem ziołowym owinięta w boczku z ziemniakami opiekanymi i mizerią
  • Karkówka z grilla z deepem cacyki ziemniakami opiekanymi
  • Przekąski zimne
  • Jajka dekoracyjne w dwóch odmianach
  • Kompozycja pieczonych i parzonych mięs (karkówka, schab, boczek, pasztet, salami, szynka, kabanosy)

  • Patera z owocami sezonowymi
  • Ciasta do wyboru (2 rodzaje) lub
  • 1 ciasto i babeczki z budyniem i owocami
  • Napoje (bez ograniczeń)
  • Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
  • Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
  • Na życzenie klienta możliwość zrealizowania ryby na postumencie w galarecie
  • (półmisek na ok. 10-12 osób – 250 zł)
Rezerwuj

Menu imprezowe

2
130
  • Zupy:

  • (proszę o wybranie jednej pozycji)
  • Rosół z makaronem

  • Żurek po staropolsku
  • Gulaszowa po węgiersku
  • Zupa cebulowa zapiekana z grzanką serową
  • Drugie danie:

  • (proszę o wybranie jednej pozycji)
  • Devollay drobiowy, frytki, bukiet warzyw

  • Kark pieczony z porem i warzywami korzeniowymi w sosie pieczeniowym, kopytka, bukiet warzyw
  • Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi kapustą zasmażaną

  • Zraz wieprzowy podany z kaszą gryczaną i burakami zasmażanymi
  • Roladka drobiowa ze szpinakiem serem feta w sosie bazyliowym z ziemniakami opiekanymi i surówką colesław
  • Przekąski zimne (trzy do wyboru)

  • Schab po warszawsku

  • Półmisek pieczonych wędlin
  • Śledź w trzech smakach
  • Sałatka jarzynowa – tradycyjna lub w conchiglioni
  • Smalec po staropolsku
  • Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i fetą
  • Patera z owocami sezonowymi
  • Ciasta do wyboru (2 rodzaje) lub deser na ciepło
  • lub
  • 1 ciasto i babeczki z budyniem i owocami
  • Napoje (bez ograniczeń)
  • Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
  • Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
Rezerwuj

Menu imprezowe

4
180
  • Zupy:

  • (proszę o wybranie jednej pozycji)
  • Rosół z makaronem
  • Krem z białych warzyw z grzankami i łososiem gravadlax

  • Flaki wołowe

  • Krem z dyni z grzanką i grillowanym bekonem

  • Żurek po staropolsku

  • Gulaszowa po węgiersku

  • Drugie danie:

  • (proszę o wybranie jednej pozycji)
  • Kaczka po staropolsku z jabłkami karmelizowanymi, kapustą modrą, ziemniakami opiekanymi/kopytkami
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kopytka, bukiet surówek
  • Filet z łososia z sosem cytrynowo – koperkowym, ziemniaki z wody, warzywa z wody
  • Devollay drobiowy, frytki, bukiet warzyw
  • Duet mięsny w postaci roladki z farszem i eskalopek wieprzowych z sosem pieczeniowym
  • Przekąski zimne (cztery do wyboru)

  • Pasztet pieczony w cieście francuskim z sosem pomarańczowym

  • Schab po warszawsku
  • Melon zawinięty w szynce parmeńskiej
  • Półmisek pieczonych wędlin
  • Śledź w trzech smakach
  • Smalec po staropolsku
  • Roladki drobiowe z farszem szpinakowym i fetą/wieprzowiną i suszoną śliwką
  • Sałatka jarzynowa podana w muszlach
  • Sałatka velvet (winogrono, seler naciowy, gruszka, jabłko, orzechy włoskie, sos jogurtowy)
  • Sałatka cezar z kurczakiem
  • Sałatka makaronowa z szynką, serem i warzywami
  • Jajka dekoracyjne w trzech/czterech odmianach
  • Tatar wołowy z dodatkami po staropolsku
  • II danie ciepłe:
  • Kieszonki z ciasta francuskiego z farszem meksykańskim i deepem jogurtowo – czosnkowym
  • Paluszki smakowe z ciasta drożdżowego z trzema sosami (cacyki, pomidorowo – ziołowym, jogurtowym)
  • Bouef Strogonoff
  • Ciasta do wyboru i deser
  • Napoje (bez ograniczeń)
  • Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
  • Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
  • Napoje (bez ograniczeń)
  • Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
  • Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
  • Na życzenie klienta możliwość zrealizowania ryby na postumencie w galarecie
  • (półmisek na ok. 10-12 osób – 250 zł)
Rezerwuj

Dylu Dylu — Centrum Twórczości i Zabawy