Imprezy dla dorosłych
Organizujemy imprezy okolicznościowe!
Posiadamy 2 sale, nawet do 80 osób w jednej sali!
Menu imprezowe
1- Zupy:
(proszę o wybranie jednej pozycji)
Rosół z makaronem
Żurek po staropolsku
Gulaszowa po węgiersku
Drugie danie:
(proszę o wybranie jednej pozycji)
Grillowana pierś z kurczaka w boczku z sosem curry, ryż, bukiet surówek
KIotlet schabowy pod pierzynką, ziemniak z wody, bukiet surówek
Gordon Blue z szynką i serem, ziemniak opiekany, bukiet surówek
Pierś faszerowana z twarożkiem ziołowym owinięta w boczku z ziemniakami opiekanymi i mizerią
Karkówka z grilla z deepem cacyki ziemniakami opiekanymi
Przekąski zimne
Jajko pod pierzynką
Kompozycja pieczonych i parzonych mięs (karkówka, schab, boczek, pasztet, salami, szynka, kabanosy)
Ciasta do wyboru (2 rodzaje) lub
1 ciasto i babeczki z budyniem i owocami
Napoje (bez ograniczeń)
Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
Menu imprezowe
2Zupy:
- (proszę o wybranie jednej pozycji)
Rosół z makaronem
- Żurek po staropolsku
- Gulaszowa po węgiersku
- Zupa cebulowa zapiekana z grzanką serową
Drugie danie:
- (proszę o wybranie jednej pozycji)
Devollay drobiowy, frytki, bukiet warzyw
- Kark pieczony z porem i warzywami korzeniowymi w sosie pieczeniowym, kopytka, bukiet warzyw
Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami gotowanymi kapustą zasmażaną
- Zraz wieprzowy podany z kaszą gryczaną i burakami zasmażanymi
- Roladka drobiowa ze szpinakiem serem feta w sosie bazyliowym z ziemniakami opiekanymi i surówką colesław
Przekąski zimne (trzy do wyboru)
Schab po warszawsku
- Półmisek pieczonych wędlin
- Śledź w trzech smakach
- Sałatka jarzynowa – tradycyjna lub w conchiglioni
- Smalec po staropolsku
- Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i fetą
- Patera z owocami sezonowymi
- Ciasta do wyboru (2 rodzaje) lub deser na ciepło
- lub
- 1 ciasto i babeczki z budyniem i owocami
- Napoje (bez ograniczeń)
- Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
- Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
Menu imprezowe
3Zupy:
- (proszę o wybranie jednej pozycji)
Rosół z makaronem
- Żurek po staropolsku
- Gulaszowa po węgiersku
- Zupa cebulowa zapiekana z grzanką serową
- Drugie danie:
- (proszę o wybranie jednej pozycji)
- Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kopytka/ziemniaki puree,
- bukiet surówek/buraczki zasmażane
- Grillowana pierś z kurczaka w boczku z sosem curry, ryż, bukiet surówek
- Kotlet schabowy pod pierzynką, ziemniak z wody, bukiet surówek
- Gordon Blue z szynką i serem, ziemniak opiekany, bukiet surówek
Przekąski zimne (cztery do wyboru)
Schab po warszawsku
- Melon zawinięty w szynce parmeńskiej
- Półmisek pieczonych wędlin
- Śledź w trzech smakach
- Smalec po staropolsku
- Roladki drobiowe z farszem szpinakowym i fetą/wieprzowiną i suszoną śliwką
- Sałatka jarzynowa – tradycyjna
- Sałatka velvet (winogrono, seler naciowy, gruszka, jabłko, orzechy włoskie, sos jogurtowy)
- Sałatka makaronowa z szynką, serem i warzywami
- Jajka dekoracyjne w trzech odmianach
- Tatar wołowy z dodatkami po staropolsku (serwowany podczas imprezy)
- Pierogi faszerowane kaszą gryczaną, twarogiem i boczkiem (na ciepło)
- Patera z owocami sezonowymi
- Ciasta do wyboru (2 rodzaje) lub deser
- Napoje (bez ograniczeń)
- Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
- Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
Na życzenie klienta możliwość zrealizowania ryby na postumencie w galarecie
- (półmisek na ok. 10-12 osób – 250 zł)
Menu imprezowe
4Zupy:
- (proszę o wybranie jednej pozycji)
- Rosół z makaronem
Krem z białych warzyw z grzankami i łososiem gravadlax
Flaki wołowe
Krem z dyni z grzanką i grillowanym bekonem
Żurek po staropolsku
Gulaszowa po węgiersku
Drugie danie:
- (proszę o wybranie jednej pozycji)
- Kaczka po staropolsku z jabłkami karmelizowanymi, kapustą modrą, ziemniakami opiekanymi/kopytkami
- Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kopytka, bukiet surówek
- Filet z łososia z sosem cytrynowo – koperkowym, ziemniaki z wody, warzywa z wody
- Devollay drobiowy, frytki, bukiet warzyw
- Duet mięsny w postaci roladki z farszem i eskalopek wieprzowych z sosem pieczeniowym
Przekąski zimne (cztery do wyboru)
Pasztet pieczony w cieście francuskim z sosem pomarańczowym
- Schab po warszawsku
- Melon zawinięty w szynce parmeńskiej
- Półmisek pieczonych wędlin
- Śledź w trzech smakach
- Smalec po staropolsku
- Roladki drobiowe z farszem szpinakowym i fetą/wieprzowiną i suszoną śliwką
- Sałatka jarzynowa podana w muszlach
- Sałatka velvet (winogrono, seler naciowy, gruszka, jabłko, orzechy włoskie, sos jogurtowy)
- Sałatka cezar z kurczakiem
- Sałatka makaronowa z szynką, serem i warzywami
- Jajka dekoracyjne w trzech/czterech odmianach
- Tatar wołowy z dodatkami po staropolsku
- II danie ciepłe:
- Kieszonki z ciasta francuskiego z farszem meksykańskim i deepem jogurtowo – czosnkowym
- Paluszki smakowe z ciasta drożdżowego z trzema sosami (cacyki, pomidorowo – ziołowym, jogurtowym)
- Bouef Strogonoff
- Ciasta do wyboru i deser
- Napoje (bez ograniczeń)
- Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
- Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
- Napoje (bez ograniczeń)
- Kawa parzona, rozpuszczalna i z ekspresu
- Herbata, soki owocowe, woda mineralna z cytryną
- Na życzenie klienta możliwość zrealizowania ryby na postumencie w galarecie
- (półmisek na ok. 10-12 osób – 250 zł)